Krsh - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Krsh

Krsh

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://krs.mk/

Телефон:

075/343-514

Социјални мрежи:

Приказната Крш започна во 2006 година со првоотворената продавница во Рамстор мол.

Нашата цел беше да ги приближиме квалитетните играчки и бебешка опрема до нашите потрошувачи.

Правејќи ги првите чекори на пазарот, со помош на довербата која ни ја дадоа потрошувачите, ја остваривме целта и отворивме уште 13 продавници во Скопје и низ Македонија.

Крш – “You know, for kids”.

Сега на македонскиот пазар нудиме широка палета на бебешка опрема од најквалитетните светски брендови како: Cybex, Gb, Cbx, Cam, Nania, Mima… и детски играчки со вискок квалитет и безбедност од брендовите: Lego, Playmobil, Little Тikes, Zapf, Hasbro, 4M, Burago, Mondo, Maisto, Cerda, Plan Toys, TY, Lol, MGA, Mlp, Disney, Winfun, Moose…

Се потрудивме и во светот на детската облека да го донесеме квалитетот во Македонија.

Најпознатиот бренд во Соединетите држави, Carter’s & Osh Kosh, станаа дел од приказната Крш, на која родителите и веруваат.

Carter’s & Osh Kosh се издвојуваат на пазарот по високиот квалитет на памукот, дизајнот и разновидноста на понудата.

Среќните деца, задоволоството и довербата на потрошувачите, се нашиот мотив да продолжиме понатака и да бидеме на Ваша услуга.