Kegi Shoes - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Kegi Shoes

Kegi Shoes

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.kegishoes.com

Телефон:

072/213-004

Социјални мрежи:

Повеќе од 25 години, Kegi Shoes со гордост се претставува како истакнат македонски бренд, познат по своите иновативни дизајни и посветеност на извонредноста.

Секој пар е доказ за висок квалитет, неспоредлива удобност и безвременски стил.

Изработени исклучиво од 100% природна кожа , Kegi Shoes обезбедува безбедно и елегантно искуство за пешачење за вас и вашите најблиски