Kegi Shoes - East Gate Mall

Homepage > Marka > Kegi Shoes

Kegi Shoes

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://www.kegishoes.com

Kontakto:

072/213-004

Mediat sociale:

Më shumë se 25 vjet, KEGI Shoes ka veten me krenari si një markë e shquar maqedonase, e njohur për dizajnet e saj inovative dhe përkushtimin ndaj përsosmërisë.

Çdo palë është një dëshmi e cilësisë së lartë, komoditetit të pashembullt dhe stilit të përjetshëm.

Krijuar ekskluzivisht nga lëkura 100% natyrale , KEGI Shoes siguron një eksperiencë ecjeje të sigurt dhe elegante për ju dhe të dashurit tuaj.