Intersport - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Intersport

Intersport

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.intersport.mk/

Телефон:

078/318-459

Социјални мрежи:

Популарноста на спортот скокна во доцните 60-ти години, бидејќи тогаш, светот сведочеше за најиконските спортски моменти до тој момент. Токму во тоа време, 10 национални организации се собраа во Берн, Швајцарија за да го основаат IIC, INTERSPORT-првата меѓународна малопродажна групација за спортска опрема и она што ќе стане – најголемиот трговец за спортска опрема во светот.
Целта да се направи INTERSPORT веродостојно и признато име на бренд, беше реализирана бидејќи групата спонзорираше големи спортски настани низ целиот свет.
Успешните глобални маркетинг кампањи го поттикнаа брендот да оди напред, правејќи го INTERSPORT број 1 дестинација за разни видови на спортска опрема.
НИЕ СМЕ СРЦЕТО НА ВАШАТА ЗАЕДНИЦА.
– Патики за јавна патека.
– Скии за соседниот рид.
– Маици за локалната младинска фудбалска репрезентација.
– Опрема за вашето патување за тренинг.
Како дел од вашата локална спортска заедница, INTERSPORT секогаш се труди да биде поврзан со местото каде што сте.