Hugo Boss - East Gate Mall
Назад

Hugo Boss

Отворено секој ден

Спрат:

00

Hugo Boss е дефинитивно брендот што ќе донесе исклучителен луксуз во понудата на Ист Гејт Мој, земајќи го предвид она на што тие досега работат и сето она кон што се стремат во следниот период. Нудејќи едно сосема поинакво шопинг искуство досега, во новата продавница на брендот клиентите ќе имаат можност да ги одберат своите парчиња од новите луксузни и иновативни колекции, за чиј квалитет сведочи исклучителната историја на брендот која датира од 1970-тата.