Hugo - East Gate Mall

Homepage > Marka > Hugo

Hugo

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.fashiongroup.com.mk/

Kontakto:

071/275-568

Mediat sociale:

Hugo Boss është padyshim marka që do të sjellë luks të jashtëzakonshëm në ofertën e East Gate Mall, duke marrë parasysh se çfarë po punojnë deri më tani dhe gjithçka për të cilën po përpiqen në periudhën e ardhshme. Duke ofruar një përvojë krejtësisht të ndryshme blerjeje deri më tani, në dyqanin e ri të kësaj marke, klientët do të kenë mundësinë të zgjedhin pjesët e tyre nga koleksionet e reja luksoze dhe inovative, cilësia e të cilave dëshmohet nga historia e jashtëzakonshme e markës që daton që nga viti 1970.