House - East Gate Mall

Почетна > Брендови > House

House

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.housebrand.com/ho/en/

Телефон:

070/290-347

Социјални мрежи:

House претставува микс од последните брендови на улични стилови, со колекции најчесто инспирирани од улиците на големите метрополи, а кои опфаќаат референци од арт, поп култура и стилови од социјални мрежи. За млади енергетични луѓе, кои едноставно и максимално уживаат во животот.