House - East Gate Mall
Kthehu

House

Hapur çdo ditë

Kati

01

House është një përzierje e markave më të fundit të stilit të rrugës, me koleksione të frymëzuara kryesisht nga rrugët e metropoleve të mëdha, të cilat përfshijnë referenca nga arti, kultura pop dhe stilet e mediave sociale. Për të rinjtë energjikë, të cilët thjesht dhe maksimalisht e shijojnë jetën.