Државна Лотарија - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Државна Лотарија

Државна Лотарија

Отворено секој ден

Спрат:

-01

Вебстрана:

https://loto.mk/

Телефон:

02/323-7777

Телефон:

02/551-1991

Државна лотарија на Македонија е современо акционерско друштво во државна сопственост, создадено според успешните примери и споделените искуства на европските и светските државни лотарии. Работи во согласност со највисоките светски стандарди од оваа област и применуваме најсовремена технологија за сигурност и контрола на безбедноста и квалитетот. Работи транспарентно и домаќински, за да остави позитивен пример за тимска заложба, да придонесе за заедницата и да поттикне што повеќе радост и верба во сопствената среќа на секој граѓанин на Македонија.