Daron - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Daron

Daron

Отворено секој ден

Спрат:

-02

Телефон:

078/242-627

Социјални мрежи:

Фризерското студио Дарон работи од 2014 година, со повеќе од 20 години искуство во оваа професија.

Салонот соработува со најпознатите светски брендови Schwarzkopf, Wella и Loreal, следедјќи ги сите најнови трендови.