Daron - East Gate Mall

Homepage > Marka > Daron

Daron

Hapur çdo ditë

Kati

-02

Kontakto:

078/242-627

Mediat sociale:

Parukeria Daron funksionon që nga viti 2014, me më shumë se 20 vite përvojë në këtë profesion.

Salloni bashkëpunon me markat më të njohura botërore Schwarzkopf, Wella dhe Loreal, duke ndjekur të gjitha tendencat më të fundit.