Dan John - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Dan John

Dan John

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.fashiongroup.com.mk/

Телефон:

071/275-628

Социјални мрежи:

Dan John конечно доаѓа во Скопје, со сета своја италијанска култура преточена во совршено скроени машки колекции создадени за модерниот маж што го обожува спојот на удобното и луксузното. Посветеноста на компанијата токму на овие вредности, е одговорна за неверојатната експанзија од отворањето на првата продавница на брендот, па сè до денеска со повеќе од 20 продавници ширум светот.