Dan John - East Gate Mall

Homepage > Marka > Dan John

Dan John

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.fashiongroup.com.mk/

Kontakto:

071/275-628

Mediat sociale:

Dan John më në fund po vjen në Shkup, me gjithë kulturën e tij italiane të transformuar në koleksione të përshtatura perfekte për meshkuj të krijuar për njeriun modern që e do kombinimin e rehatisë dhe luksit. Përkushtimi i kompanisë ndaj këtyre vlerave është përgjegjës për zgjerimin e pabesueshëm që nga hapja e dyqanit të parë të markës e deri më sot me më shumë se 20 dyqane në mbarë botën.