Car Box - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Car Box

Car Box

Отворено секој ден

Спрат:

-02

Вебстрана:

https://carbox.mk/

Телефон:

072/828-444

Социјални мрежи:

Carbox е македонска компанија која започна со работа во 2015 година и како лидер во својата дејност нуди производи за автомобилски додатоци и козметика за автомобили. Нудиме широк спектар на производи од светски познати брендови. Нашата услуга и уникатност ги привлекува клиентите кои нудат уникатно искуство и нова димензија на одржување и надградба на нивните возила.