Car Box - East Gate Mall
Kthehu

Car Box

Hapur çdo ditë

Kati

-02

Faqe interneti

https://carbox.mk/

Mediat sociale:

Carbox është një kompani maqedonase që ka filluar të operojë në vitin 2015 dhe si lider në aktivitetin e saj në vendin tonë ofron produkte për aksesorë makinash dhe kozmetikë. Asortimenti ynë ofron një gamë të gjerë produktesh nga markat e njohura botërore. Shërbimi dhe veçantia jonë tërheq klientët që ofrojnë një përvojë unike dhe një dimension të ri të mirëmbajtjes dhe përmirësimit të automjeteve të tyre.