BUZZ - East Gate Mall

Почетна > Брендови > BUZZ

BUZZ

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

http://www.buzzsneakers.mk/

Телефон:

075/405-468

Социјални мрежи:

Со својот нов и модерен ентериер, како и сегментираната понуда на модели од најголемите светски брендови, продавницата Buzz ќе Ви го пренесе духот на големите светски метрополи и во Македонија. BUZZ е место кое ги спојува потрошувачите од различни области на урбаното живеење како главна станица за сите љубители на добри и поразлични патики, кои сакаат со своите обувки да остават личен печат на секоја комбинација и со тоа да го негуваат и градат сопствениот уникатен стил. Ако сакате први да прошетате со нови патики кои ги следат најновите светски модни трендови, тогаш BUZZ е вистинскиот избор за вас.

BUZZ е место кое ги соединува одличниот шопинг со различни, врвни, модерни и етаблирани области на урбаното живеење.

BUZZ на своите потрошувачи им носи новитети од локалното и глобалното опкружување преку внимателно одбрани колекции и оригинален начин на презентирање на производите.

Мисијата на BUZZ е да промовира нова култура, „casual“ и спортска, преку модерна, поинаква и оригинална презентација.

BUZZ е дестинација за сите љубители на патики и една и единствена SNEAКER STATION продавница во Македонија.