BUZZ - East Gate Mall

Homepage > Marka > BUZZ

BUZZ

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

http://www.buzzsneakers.mk/

Kontakto:

075/405-468

Mediat sociale:

“Me enterierin e vet të re dhe modern, si dhe me ofertën e segmentuar të modeleve nga brendet më të mëdha botërore, dyqani Buzz do të përcjellë frymën e kryeqyteteve të botës në Maqedoni. BUZZ është një vend që lidh konsumatorët nga fusha të ndryshme të jetesës urbane si stacion kryesor për të gjithë dashamirët e atleteve të mira dhe të ndryshme, të cilët duan të lënë gjurmë personale në çdo kombinim me këpucët e tyre dhe kështu të ushqejnë dhe të ndërtojnë stilin e tyre unik. Nëse dëshironi të jeni të parët që ecni me atlete të reja që vijojnë trendet më të fundit të modës botërore, atëherë BUZZ është zgjedhja e duhur për ju.

BUZZ është një vend që kombinon shopingun e shkëlqyer me zona të ndryshme, moderne, moderne dhe të etabluara të jetesës urbane.

BUZZ u sjell klientëve të saj risi nga mjedisi lokal dhe global përmes koleksioneve të zgjedhura me kujdes dhe me një mënyrë origjinale të prezantimit të produkteve.

Misioni i BUZZ është të promovojë një kulturë të re, “casual” dhe sportive, përmes një prezantimi modern, ndryshe dhe origjinal.

BUZZ është një destinacion për të gjithë adhuruesit e atleteve dhe i vetmi dyqan SNEAKER STATION në Maqedoni.”