Bozinovski - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Bozinovski

Bozinovski

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://bozinovski.com.mk/

Телефон:

076/223-344

Социјални мрежи:

Брендот Божиновски часовници и накит веќе 20 години е синоним за успех и квалитет обединувајќи ги луксузот, убавото живеење, стилот и луѓето преку искуства кои инспирираат.

Компанијата Божиновски часовници и накит, пионер во стилот и иновацијата во Македонија уште од 1996 година, започна со работа во Битола и набрзо ја прошири својата продажна мрежа и во Скопје. Покрај трите сопствени продажни салони, Божиновски ги нуди своите производи и низ мрежата на агенти и франшизи низ Македонија.

Компанијата веќе 20 години создава вредности, доверба и квалитет, кои секојдневно преку вложување и грижа кон своите вработени ги пренесува на сите свои купувачи.

Брендот Божиновски, како официјален претставник, е препознатлив по врвните, исклучителни модели на: “Omega”, “Breitling”, “Longines”, “Hamilton”, “Montblanc”, “Tissot”, “Ititoli”, “TAG Heuer”, “Calvin Klein”, “Swatch”, “Troika”, и “Flik Flak”. Кај нас, за сите ваши посебни моменти, можете да најдете и уникатни колекции на златни прстени.