Blukids - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Blukids

Blukids

Отворено секој ден

Спрат:

01

Социјални мрежи:

Blukids е бренд за детска облека Upim. Има над 200 самостојни продавници во Италија и во странство, со просечна површина од 100-250 квадратни метри; може да се најде и во повеќе од 200 продавници на Upim.
Blukids е референтна точка кога станува збор за вредност за парите, артикли со пристапни цени кои се посветени на секојдневните потреби на родителите и децата. Блукидс ги следи децата додека растат, низ различни моменти од денот, од училиште до специјални прилики. Нуди колекции за Бебе (0–36 месеци), Детска (2-9 години) и Јуниор (9–15 години) кои се истакнуваат по нивната употреба на природни влакна и нивната одлична вредност за парите. Опсегот е комплетиран со долна облека, додатоци, обувки и играчки.
Многу од алиштата и долната облека на Blukids се направени во Biocotton (одгледен без употреба на синтетички земјоделски хемикалии), кој има Oeko-Tex сертификат за да гарантира дека хемикалиите не се користат за изработка на облеката. Компанијата е дел од Better Cotton Initiative.