Blukids - East Gate Mall

Homepage > Marka > Blukids

Blukids

Hapur çdo ditë

Kati

01

Mediat sociale:

Blukids është një markë Upim e veshjeve për fëmijë. Ka mbi 200 dyqane të pavarura në Itali dhe jashtë saj, me një sipërfaqe mesatare prej 100-250 m2; mund të gjendet edhe në më shumë se 200 dyqane Upim.
Blukids është një pikë referimi kur bëhet fjalë për vlerën për para, artikuj të përballueshëm që u dedikohen nevojave të përditshme të prindërve dhe fëmijëve. Blukids përcjell fëmijët teksa rriten, në momente të ndryshme të ditës, nga shkolla deri në rastet më të veçanta. Ofron koleksione Baby (0–36 muaj), Fëmijë (2-9 vjeç) dhe Junior (9-15 vjeç) që dallohen për ,aterialet e tyre për përdorimin e fibrave natyrale dhe vlerën e tyre të shkëlqyer edhe për para. Gama plotësohet me të brendshme, aksesorë, këpucë dhe lodra.
Shumë nga veshjet dhe të brendshmet e Blukids janë bërë në Biocotton (rritur pa përdorur kimikate bujqësore sintetike), i cili ka certifikatën Oeko-Tex për të garantuar që kimikatet të mos përdoren për prodhimin e veshjeve. Kompania është pjesë e Iniciativës Better Cotton.