Arcus Health - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Arcus Health

Arcus Health

Отворено секој ден

Спрат:

01

Социјални мрежи:

Понудата на компанијата ARCUSHEALTH вклучува столчиња за масажа кои овозможуваат врвна масажа со можност за целосна релаксација. Желбата на ARCUSHEALTH е на секој заинтересиран клиент да му обезбеди висококвалитетна масажа преку опремување катчиња за релаксација, насекаде и на сите места по ниски цени. Масажата е древна уметност на лекување и терапија која потекнува од традиционалната кинеска медицина и се користи во различни форми и денес. Со своите столчиња за масажа, ARCUSHEALTH успеа да ги спои традицијата и најсовремените техники и во голема мера ја замени мануелната масажа. Во фотелјите за масажа, имитирањето на природните движења на рацете е целосно функционално обезбедено со масажа водена од програмата. Акупресурните техники на притисок со помош на лостови и тркала за масажа ги релаксираат напнатите мускули, ја подобруваат циркулацијата и ги стимулираат нервните влакна да лачат ендорфин – хормони на задоволство и среќа. Она што го одделува столчето за масажа од мануелната масажа е неговата конзистентност во квалитетот и подготвеноста да ги масира сите клиенти во секое време на свој начин, а она што ги поврзува е функционалноста на самата масажа. Масажата е секојдневна потреба на човекот која позитивно влијае на неговото здравје и расположение.