A1 - East Gate Mall

Почетна > Брендови > A1

A1

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.a1.mk/

Телефон:

077/771-744

Социјални мрежи:

А1 Македонија е членка на А1 Телеком Австрија Групацијата, водечки провајдер на комуникациски и дигитални решенија во Централна и Источна Европа, која работи во седум земји и обезбедува услуги за околу 25 милиони клиенти.
Обезбедувајќи технологија и услуги прилагодени на навиките и потребите на модерното време, А1 постојано ги поттикнува своите клиенти да уживаат во нови искуства и да откриваат нови светови исполнети со уште повеќе информации, забава и пријатели.
Повеќе од 1.100 вработени кои работат под брендот А1 се постојано посветени на обезбедување на најдобро корисничко искуство за повеќе од 1.200.000 клиенти.
Намерата на А1 е да стане лидер во дигиталниот свет за сите нејзини корисници, развивајќи и нудејќи најнови напредни дигитални искуства и алатки, обезбедувајќи поедноставно секојдневие, повисока продуктивност и поврзаност.
За повеќе информации, посетете ги www.a1.mk и www.A1.group