A1 - East Gate Mall

Homepage > Marka > A1

A1

Hapur çdo ditë

Kati

00

Faqe interneti

https://www.a1.mk/

Kontakto:

077/771-744

Mediat sociale:

A1 Maqedonia është anëtare e Grupit A1 Telekom Austri, provajderi kryesor i komunikimit dhe zgjidhjeve dixhitale në Evropën Qendrore dhe Lindore, që operon në shtatë vende dhe ofron shërbime për afërsisht 25 milionë klientë.
Duke ofruar teknologji dhe shërbime të përshtatura me shprehitë dhe nevojat e kohëve moderne (bashkëkohore), kompania A1 vazhdimisht inkurajon klientët e saj të kënaqen me përvojat e reja dhe të zbulojnë shtigje të reja, të mbushura edhe me shumë informata, argëtim dhe miq.
Më shumë se 1,100 të punësuar që punojnë me markën A1, janë angazhuar vazhdimisht për t`ju siguruar përvojën më të mirë përdoruese më shumë se 1,200,000 klientëve.
A1 synon të bëhet lider në botën dixhitale për të gjithë përdoruesit e saj, duke zhvilluar dhe ofruar përvojat dhe mjetet më të reja avancuese dixhitale, duke siguruar një përditshmëri më të thjeshtë, produktivitet më të lartë dhe lidhshmëri.
Për më shumë hollësi, vizitoni: www.a1.mk dhe www.A1.group