Бесплатен дневен престој на вашите миленици во 5Центар - East Gate Mall
?>

Бесплатен дневен престој на вашите миленици во 5Центар

image of the store

Имаш куче и не знаеш каде да го оставиш додека си на шопинг? Почнувајќи од 1 октомври  5Центар воведува бесплатен дневен престој на вашите миленици до 4 часа од понеделник до петок во East Gate Mall. Отсега, вашето милениче ќе се забавува, додека вие уживате во вашите шопинг активности во молот.