Kujdes ditor falas për përkëdhelësit tuaj shtëpiak në 5Center - East Gate Mall
?>

Kujdes ditor falas për përkëdhelësit tuaj shtëpiak në 5Center

image of the store

Keni një qen dhe nuk dini ku ta lini ndërsa jeni duke bërë pazar? Duke filluar nga 1 tetori, 5Centar prezanton kujdesin ditor falas për kafshët tuaja shtëpiake deri në 4 orë nga e hëna deri të premten në East Gate Mall. Që tani e tutje, kafsha juaj do të argëtohet ndërsa ju shijoni aktivitetet tuaja të blerjeve në qendër.