ТИ СИ ЦЕНТАР!

current-slide / Total

promotion promotion promotion

Новости

ГИФТ КАРТИЧКА ОД КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА И ИСТ ГЕЈТ МОЛ

Ви најавуваме картичка за подарување токму пред Новогодишните и Божиќните празници.

Повеќе

EAST GATE MALL ИНФОРМАЦИИ

East Gate Mall нуди уникатно и ексклузивно шопинг искуство! Во нашето портфолио имаме повеќе од 220 продавници кои претставуваат повеќе од 350 брендови!

East Gate Mall е
еден од најголемите
шопинг центри во регионот.

Се наоѓа на атрактивна и лесно достапна локација во Скопје на улица Беласица бр.2. East Gate Mall нуди шопинг и забава на 160.000 m2. Нашиот уникатен концепт и дизајн ги исполнува сите светски стандарди за квалитетен шопинг.

East Gate Mall нуди уникатно и ексклузивно шопинг искуство! Во нашето портфолио имаме повеќе од 220 продавници кои претставуваат повеќе од 350 брендови!

ПОСЕТИ НЕ

ПОСЕТИ НЕ

Повеќе
БРЕНДОВИ

БРЕНДОВИ

Повеќе
ПОНУДИ

ПОНУДИ

Повеќе
НАСТАНИ

НАСТАНИ

Повеќе
ЗАБАВА

ЗАБАВА

Повеќе
ГАСТРОНОМИЈА

ГАСТРОНОМИЈА

Повеќе
УСЛУГИ

УСЛУГИ

Повеќе

Промоции

Види ги сите
promo
sketch

Промоции

Погледнете ги нашите најнови промоции и уживајте во вашето шопинг искуство.

Ви го нудиме најдобриот избор на мода, забава и гастрономија.

Промоција од Комерцијална банка во East Gate Mall

Бесплатен денарски платен промет до 31.12.2021 година ќе вршат правните лица што ќе отворат трансакциска сметка во експозитурата на Комерцијална банка во East Gate Mall.

Повеќе

Запознајте го East Gate Mall.

Забава и шопинг на 160,00 м2 само за вас и вашите најблиски! Уникатен концепт и светски дизајн!