УСЛУГИ НА ЦЕНТАРОТ - East Gate Mall

Услуги

УСЛУГИ НА ЦЕНТАРОТ

Организирајте го вашиот настан во Ист Гејт Мол

East Gate Mall е местото каде што шопингот, забавата и гастрономијата се спојуваат во едно со цел да го создадеме најдоброто можно искуство. Сакате да го организирате вашиот настан во Ист Гејт Мол? Контактирајте нè и истражете ги можностите.

Мобилни апликации

Преземете ја нашата мобилна апликација и секогаш бидете во тек.