ПРАКТИЧНИ УСЛУГИ - East Gate Mall

Услуги

ПРАКТИЧНИ УСЛУГИ

Wifi пристап

Без разлика дали сакате да се уклучите на Facebook или Instagram, или да ја посетите вашата омилена веб-страна, нашата бесплатна Wi-Fi услуга ќе ви помогне.

ТОАЛЕТИ

Безбедни и чисти тоалети се достапни на сите катови, а за сите мајки се достапни детски соби на приземје и првиот кат.

ЦЕНТАР ЗА МИЛЕНИЦИ

Доаѓате со вашето домашно милениче? 5центар ќе се грижи за вашето куче или мачка. Достапно е фризер за миленичиња, мали интервенции и дневен престој за домашни миленици.

СЕРВИС ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА

Fresh Express е продавница за хемиско чистење која работи со различни машини за чистење, секоја со специфични карактеристики. Се наоѓа на кат -2

МЕНУВАЧНИЦА

Менувачницата Office Exchange се наоѓа на приземје.

ПОШТА

Најдете ја Македонска пошта на ниво -1 и испратете ги или примете ги вашите пакети.

Бесплатна Wi-Fi услуга!