Sedilje për fëmijë Anoris T i-Size për vozitje të sigurt - East Gate Mall
Kthehu

Sedilje për fëmijë Anoris T i-Size për vozitje të sigurt

image of the store

Ejani dhe gjeni sediljen për fëmijë Anoris T i-Size nga marka gjermane Cybex ekskluzivisht në dyqanet Krsh.

Për sigurinë dhe mbrojtjen maksimale të fëmijës tuaj gjatë vozitjes, sedilja Anoris T i-Size arrin rezultate revolucionare dhe siguri të lartë.

Shihemi në katin +01 në East Gate Mall.