Arthurs - East Gate Mall

Homepage > Marka > Arthurs

Arthurs

Hapur çdo ditë

Kati

01

Faqe interneti

https://shop.arthurs.com.mk/

Kontakto:

02/3110-130

Mediat sociale:

“ARTHUR’S është importues ekskluziv i atleteve dhe këpucëve nga markat botërore CONVERSE, VANS, Dr.Martens, LOMER, COPERMINER dhe ARENA.

Me një histori që daton që nga viti 1991, ARTHUR’S fillon punën e tij në Shkup duke importuar markat e famshme botërore: Converse, Nike dhe Reebok.
Shitjet janë në rritje të vazhdueshme si rezultat i interesit të madh për pajisjet sportive të promovuara në atë periudhë. Një vit më pas, 1992, ARTHUR’S u bë distributori ekskluziv i markës angleze Dr. Martens.
Shumëllojshmëria e madhe e këpucëve dhe çizmeve kontribuon në zgjerimin e shpejtë të markës në territorin e Maqedonisë, duke e ngritur kështu ARTHUR’S ndër importuesit më të mirë të këtij lloji të veshjeve dhe pajisjeve në vend. Gjatë viteve të zhvillimit të tij, ARTHUR’S hap tre dyqane për pajisje sportive në territorin e qytetit të Shkupit dhe zgjeron importin e pajisjeve nga prodhues të tjerë si: Speedo dhe Arena.
Në vitin 2001, ARTHUR’S u bë distributor ekskluziv i shtëpisë italiane të modës Phard për territorin e Kosovës, dhe më pas Miss Sixty dhe ENERGIE iu bashkuan familjes së madhe të markave ndërkombëtare të shitura në dyqanet e tij.
Përveç markave Converse, Dr. Martens, Lytos dhe Arena, ARTHUR’S është bërë distributor ekskluziv në Maqedoni për FILA dhe PUMA.

Më vonë, pjesë e gamës së produkteve bëhen edhe markat COPPERMINER për italianët LOMER, të destinuara për adhuruesit e sporteve aventureske, si dhe ajo angleze BUFFALO LONDON për adhuruesit e këpucëve moderne.

Qëllimi kryesor i ARTHUR’S është të zbulojë dhe kënaqë nevojat në radhë të parë të konsumatorëve, duke ofruar këpucë origjinale dhe cilësore, duke ndjekur trendet më të fundit dhe duke sjellë modelet më tërheqëse.