Burger King - East Gate Mall
Назад

Burger King

Отворено секој ден

Спрат:

01

Вебстрана:

https://www.bk.com/

Телефон:

02/3138-797

Секој ден, повеќе од 11 милиони гости ги посетуваат рестораните на Бургер Кинг ширум светот. И тие го прават тоа затоа што нашите ресторани се познати по тоа што служат храна со висок квалитет, одличен вкус и пристапна цена. Основан во 1954 година, Бургер Кинг е вториот по големина ланец на хамбургери за брза храна во светот. Оригиналниот "Home of the Whopper", нашата посветеност на премиум состојки, рецепти со потпис и искуства за јадење погодни за семејството е она што го дефинира нашиот бренд повеќе од 50 успешни години.