Buenos Dias - East Gate Mall
Назад

Buenos Dias

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://buenosdias.mk/?fbclid=IwAR1Mx5HV3D1zPMkZJvZy0XUdr2MAZaAau79mzRqhAgCVzFtraOTfSB7r-6o

Телефон:

076/228-855

Мексикански ресторан со уникатно мени кое ќе ве направи да се чувствувате како да сте во Мексико. Пронајдете го Buenos Dias на Caffe Avenue на приземје.