Започни ги есенските авантури со Samsonite - East Gate Mall
Назад

Започни ги есенските авантури со Samsonite

image of the store

Новата колекција на ранци изработени од рециклиран eco friendly материјал ќе можат да издржат и најсилен дожд поради својата специјална водоотпорна ткаенина. Направи добра одлука и добери го Samsonite за врвен квалитет и издржливост.

Се гледаме на +01 спрат во East Gate Mall.