Совршениот велосипед за вашето дете - East Gate Mall
Назад

Совршениот велосипед за вашето дете

image of the store

Во продавницата на Крш најдете го најубавиот Balance Bike велосипедот, Mima Zoom.

Модерен, уникатен во својот дизајн и најважно – безбеден, изненадете ги вашите најмили со овој забавен велосипед.

Се гледаме на +01 спрат во East Gate Mall