Новите колекции на Barbie и Spiderman пристигнаа во Tezenis - East Gate Mall
Назад

Новите колекции на Barbie и Spiderman пристигнаа во Tezenis

image of the store

Облечете се во вашиот омилен супер-херој, Спајдермен, или вашата омилена кукла од детството, Барби единствено со новите колекции на Тезенис.

Дојдете во Тезенис и најдете го вашето омилено парче.

Се гледаме на 00 спрат во East Gate Mall.