Квалитетна опрема за успешна работа - East Gate Mall
Назад

Квалитетна опрема за успешна работа

image of the store

За висока професионалност и квалитетна изработка на нацрти ви ја нудиме опремата од табла за техничко цртање, компатибилна торба, рапидографи и патент моливи на Staedtler за врвен перфроманс при работењето. Искористете ги големите попусти во Office Plus и инвестирајте во квалитетна опрема.

Се гледаме на +01 спрат во East Gate Mall.