Колекцијата NEW 22/23 пристигна во Opposite - East Gate Mall
Назад

Колекцијата NEW 22/23 пристигна во Opposite

image of the store

Посетете ја нашата продавница во East Gate Mall и искористете ја акцијата која трае од 26 септември до 9 октомври на нашата NEW 22/23 колекција.

Дополнителни информации ќе пронајдете на нашата веб страница: https://www.opposite-fashion.com/

Се гледаме на +01 спрат во East Gate Mall.