Group Activities - East Gate Mall
Назад

Group Activities

image of the store

Запознај се со распоредот на групни активности. Направи чекор кон нова фитнес рутина и стани дел од нашата фитнес фамилија. Ова се нашите нови групни активности.

– SkillAthletic кардио област со Стојан
– Barre часови со Бети
– Brazilian Beat со Симона
– Veterans 50+ фитнес со Иван
и уште многу други!

Разгледај го распоредот и закажи го твоето место на myWellness апликацијата за iOS и Android!

Предизвикај се себеси и дојди на еден од нашите нови групни активности во Palestra Fitness Center!