XYZ - East Gate Mall

Почетна > Брендови > XYZ

XYZ

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

070/696-145

Социјални мрежи:

XYZ FASHION STORE импресионира милиони клиенти во регионот, со најпознатите брендови на едно место, обезбедувајќи им уникатно шопинг искуство и споделувајќи со своите клиенти страст за модата. Концептот се базира на сегашниот пристап, што значи дека секое парче облека во продавницата е специјално избрани. Ова му овозможува на секој клиент да создаде уникатен стил за секоја пригода. Во исто време, таков пристапот ја отстранува непријатноста поради истите тоалети и стилови, особено на истото место. XYZ ги поврзува loversубителите на модата и добриот стил, познавачите на модните можности и ентузијастите, како и поединци за кои модата значи повеќе од парче облека