U.S. POLO ASSN. - East Gate Mall

Почетна > Брендови > U.S. POLO ASSN.

U.S. POLO ASSN.

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://uspoloassn.com/

Телефон:

075/706-907

Социјални мрежи:

Од своето основање во 1890 година, U.S. POLO ASSN.  има мисија да ги собере сите љубители на поло ширум светот, U.S. POLO ASSN. е официјална административна единица на поло спортот во Америка и Канада. Роден од спортот поло, кој во историјата е познат и како спорт на кралевите и благородниците. US Polo Assn., сè уште ја обликува модата со своите удобни и стилски производи, додека се инспирирани од овој спорт.

Брендот е роден од спортот поло, познат низ историјата како спорт на кралевите и благородништвото. Како такви, колекциите на брендот одразуваат стил на облека што е инспириран од спортот.

U.S. POLO ASSN. им се допаѓа на жените, мажите и децата од сите возрасти со своите автентични, удобни и стилски модели, што го прави омилен бренд на младите луѓе, како и на семејствата.