Timberland - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Timberland

Timberland

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://www.fashiongroup.com.mk/

Телефон:

071/275-579

Социјални мрежи:

Целосно насочени кон тоа младите да успеат да направат разлика во светот, брендот Timberland нуди многу повеќе од сезонски колекции и урбани парчиња за младите. Постојано работејќи на визијата за тоа како да стигнат до целосно одржливо производство на нивните парчиња, од сезона во сезона тие работат на неверојатни проекти за зачувување на Планетата и секогаш нудат една посебна приказна со парчињата што отсега ќе имате можност да си ги набавите во Ист Гејт Мол.