Subra Pharmacies - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Subra Pharmacies

Subra Pharmacies

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

https://subra.bg/bg/

Телефон:

02/3101-562

Социјални мрежи:

Subra е добро развиен синџир со огромно искуство во фармацевтската индустрија бизнис Фармацевтите на SUBRA се придржуваат до стандардите за добра фармацевтска пракса и работат според европскиот модел обезбедувајќи исклучителна грижа за пациент.

Целта на SUBRA е да им обезбеди на клиентите лесен и одличен пристап видливост на палетата на производи.

Фармацевтите на SUBRA обезбедуваат професионално и персонализирано советување приод.