Springfield - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Springfield

Springfield

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

071/275-685

Социјални мрежи:

Сакајќи да направат парчиња облека за младите и урбани момци, брендот се формира во 1988 – та по што оттогаш достигнува многу повеќе од тоа. Денеска, Springfield е еден целосен концепт, бренд со исклучителна приказна зад себе која секогаш е посветена на младите момци и девојки кои имаат што да кажат. Во Ист Гејт Мол, брендот носи една сосема поинаква возбуда со своите нови колекции од кои е толку лесно да го одберете своето омилено парче.