Soul Kitchen and Bar - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Soul Kitchen and Bar

Soul Kitchen and Bar

Отворено секој ден

Спрат:

00

Вебстрана:

http://www.soulkitchen.mk/

Телефон:

076/228-844

Социјални мрежи:

Во во срцето на Скопје, во East Gate Mall на Caffe Avenue се наоѓа Соул Кичен, Ресторан кој овозможува максимално опуштање на сите човекови сетила.