Royal Platinum - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Royal Platinum

Royal Platinum

Отворено секој ден

Спрат:

01

Ројал Платинум е основанa од СР Козметик во 2014 година, со цел да ги претвори желбите и емоциите во искуство. Ројал Платинум има усвоено дизајнерски пристап на високо ниво, користејќи материјали со највисок квалитет. Ројал Платинум развива и произведува голем број на производи како парфеми, амбиентални мириси, распрскувачи за простории, колонска вода, дизајнерски амбиентални мириси и Ниш (Niche) парфеми. Има над 100 продавници во земјата и странство.
Сите производи се произведуваат во согласност со националните и меѓународните стандарди, почитувајќи ги животната средина и природата.