Reserved - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Reserved

Reserved

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

070/290-416

Reserved, со над 23 години традиција, ги следи последните трендови и е познат по храбар микс на класични дизајни со оригинални и последни модни трендови. Инспиран од мултикултурна атмосфера во најголемите градови во Европа, Америка, како и од секојдневниоот живот во Токио и Seoul (Сеол).