Chapter 03 by Rebecca - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Chapter 03 by Rebecca

Chapter 03 by Rebecca

Отворено секој ден

Спрат:

00

Телефон:

070/296-612

Социјални мрежи:

Mакедонската стилска приказна која веќе шеста година се раскажува низ модниот симболизам на италијанскиот бренд Rebecca, доби ново поглавје: CHAPTER 03. Италијанското бренд-портфолио е збогатено со уште три познати брендови за накит: Rue des Mille, Rosato и Valentina Ferragni. Секој бренд засебно, е автентична приказна со италијански наратив, совршена за креирање нови авантури и трендовски доживувања. Новите парчиња на накит се веќе достапни во продажниот салон во East Gate.