Pekon Bakery - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Pekon Bakery

Pekon Bakery

Отворено секој ден

Спрат:

-02

Социјални мрежи:

Pekon Bakery е отворена во 1995 година.

Во 2018 година одлучи да ја прошири својата дејност со креирање на новиот концепт Pekon Bakery кој дојде како резултат на побарувачката на потрошувачите кои сакаа нешто ново и модерно.

Овој нов концепт на Pekon Bakery започна со работа во градот Тетово, отворајќи ја нивната прва локација. Бидејќи Pekon Bakery веќе стана успешна приказна, нејзиното раководство одлучува да отвори нови локации во истиот град.

Овој тип на пекара нуди разновидни производи, но она што го прави различен од другите е тоа што нуди висок квалитет и услуга на клиентите.

Сега оваа успешна приказна, која дојде по неуморна работа, ќе ја прошири својата дејност и во градот Скопје, поточно во најголемиот трговски центар во земјава, East Gate Mall.