Neptun - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Neptun

Neptun

Отворено секој ден

Спрат:

-01

Вебстрана:

https://www.neptun.mk

Телефон:

070/275-415

Социјални мрежи:

Нептун Македонија ДОО Скопје, основана 1998 година, најголема малопродажна и дистрибутивна мрежа на производи од бела техника, апарати за домаќинство, ТВ/Аудио/Видео, компјутери, телефони, фото апарати и камери, производи за нега и убавина, ладење и греење, во Македонија. Ексклузивен дистрибутер за Beko, Fuego и Candy, останати брендови во портфолио на Нептун: “LG”, “Samsung”, “Sony”, “Philips”, “Panasonic”, “Groupe SEB” (“Tefal”, “Rowenta”, “Moulinex”), “Electrolux”, “Indesit”, “Bosch”, “Asus”, “Huawei”.