Mapo City Caffe - East Gate Mall

Почетна > Брендови > Mapo City Caffe

Mapo City Caffe

Отворено секој ден

Спрат:

01

Телефон:

070/216-620

“Еуролаб Интернационал Груп“ (Eurolab Internacional Grup) е основана во 1995 година, како една од првите компании за увоз и дистрибуција во Албанија. Компанијата посветено работи на градење долгорочни и доверливи односи со своите партнери и зајакнување на свеста за потребите на клиентите на пазарите во кои е присутна. Денес, Еуролаб Интернационал Груп претставува модел за управување со категории производи наменети за широка потрошувачка преку посветен и обучен персонал на територијата на Северна Македонија, Албанија, Косово, Црна Гора, Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Словенија. Со широко портфолио на производи составено од храна, алкохолни и безалкохолни пијалаци, Компанијата континуирано овозможува достапност на уникатни и врвни производи за различните побарувања на Клиентите.
Со задоволство ви го најавуваме “Mapo City” – нов концепт за шопинг преку понуда за уживање во премиум искуство во кафе, алкохолни пијалоци и вина. На 15ти Октомври ќе ви посакаме добредојде во нашата специјализирана продавница за кафе “Mapo City Coffee”, каде што ќе можете да го искусите “illy” моментот или да ги пробате нашите декадентни алкохолни и вински пијалоци во “Mapo City Store”.

Еуролаб Интернационал Груп е официјален дистрибутер за Р. С. Македонија за брендовите: “illy”, “Amaro Montenegro”, “Artic”, “Bulldog”, “Espolon”, “Bickens”, “Queen’s Krem Whisky”, “Skyy Vodka”, “Disaronno”, “Beltion”, “Vecchia Romagna”, “Bud”, “Fuller’s”, “Franziskaner”, “Asahi”, “Grolsch”, “Peroni”, “La Doria”, “San Benedetto”, “Valfrutta”, “Cirio”, “De Cecco”, “De Nigris”, “Astoria”, “Badia A Passignano”, “Barolo Bussia”, “Bolla”, “Bramasole Cortona”, “Cavicchioli”, “Cervaro Della Sala”, “Cielo”, “Cinzano”, “Contri”, “Contugo”, “Corvo”, “Guado Al Tasso”, “Marchesi Antinori”, “Moscato Dasti”, “Nino Negri”, “Peppoli”, “Pian Delle Vigne”, “San Giovanni Della Sala”, “Santa Cristina”, “Tormaresca”, “Villa Antinori”, “Fernet-Branca”, “Kozel”, “Moet &Chandon”, “Hennessy”, “Belvedere”, “Ruinart”, “Krug”, “Numanthia”, “Terrazas” и “Glenmorangie”